Åben igen

I efteråret 2021 blev jeg nød til at lukke af familiemæssige grunde.

Men nu er vi åbne igen og jeg arbejder på at få nogle flere vare på lager.

Jeg er ved at få styr på at få feltflasker, faneholder i læder, tallerkener og krus hjem. Nok er udfordringen med COVID19 efterhånden kommet under kontrol, men Pakistan er som man måske har set i nyhederne meget voldsomt ramt af oversvømmelser. Og vi snakker ikke bare lidt vand, men at ca. 1/3 af hele landet er oversvømmet.

Sammen med priserne på brændstof osv. gør det desværre at forsendelse er ret dyr, men jeg har tænkt mig at få nogle ting hjem under alle omstændigheder.

Mit projekt med at få syet skjorter i Uganda, er desværre ikke kommet videre.
Udfordringen er at kvaliteten af det sy arbejde jeg kan få lavet, pt. ikke er godt nok. Tanken er ikke helt droppet, men der er ikke nogen tidshorisont desværre.
Det ene håb er at nogle af de unge kvinder rent faktisk bliver dygtige nok til at sy. Alternativt så kan det måske hænge sammen hvis jeg ganske simpelt får et lokalt skrædderi til at sy dem. Det er noget der skal undersøges.