Om Kvartermesteren

Historie

Oprindeligt blev firmaet startet tilbage i 2007. Jeg var stødt på nogle rollespilsvåben fra det Canadiske firma Calimacil og efter at have modtaget et par eksemplarer, besluttede jeg at starte firma og begynde at importere dem.

Firmaet har altid været noget jeg havde ved siden af mit studie, eller andet arbejde. Et par gange har jeg været arbejdsløs, og der har jeg været nød til at lukke firmaet ned.


Og nu her i sommerne 2022 har jeg så fået lyst og mulighed for at drive det igen. Denne gang bliver fokus dog først og fremmest på grej til reenactment og sekundært til rollespil.

Men da Hør skjorter, feltflasker osv jo fint kan bruges til rollespil, så er det ikke fordi rollespilsområdet er helt droppet.

Adresse:

Kvartermesteren
Kattedamsvej 22
9440 Aabybro

CVR-nr.: 30766156

Kontakt:

Mail:
Regnskab@kvartermesteren.dk
Facebook:
www.facebook.com/kvartermesteren.dk

Eller brug formularen her under.

Vilkår for køb af vare i min webshop.

Alle priser er ink moms, Der er selvfølgeligt de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret og alle andre regler for ehandel vil blive overholdt.

Men kort sagt, behandel mig med respekt, så gør jeg det samme. Jeg bruger ikke min sparsomme fritid på at drive kvartermesteren, for at behandle mine kunder dårligt.