Bøger

Jeg har arbejdet med at forbedre kvaliteten af “Kautz NCO”.
(CUSTOMS OF SERVICE FOR NON-COMMISSIONED OFFICERS AND SOLDIERS: AS Derived from Law and Regulations AND PRACTISED IN THE ARMY OF THE UNITED STATES)

Problemet var at selve teksten blev for lille, fordi der var alt for meget margen på den enkelte side. Og ja, forsiden på paperback versionen var heller ikke optimal. Så håber den nye version bliver bedre.
(har bestilte eksemplarer hjem i både paperback og hardcover)

Og så har jeg lavet samme arbejde på “Kautz Officers”
(CUSTOMS OF SERVICE FOR OFFICERS OF THE ARMY: AS Derived from Law and Regulations AND PRACTISED IN THE UNITED STATES ARMY)
Her får jeg pt. kun et par eksemplarer hjem i hardcover.

Forventer at have dem hjemme en gang i januar.

———

På sigt vil jeg kigge på at finde ud af hvordan de rent faktisk blev udgivet i sin tid. Både i forhold til omslag og hvilket størrelse de var. For det ville jo være sjovere hvis de var den historiske størrelse og type.
Og så har jeg en plan om at bruge juleferien på at se om jeg kan gøre sammen arbejde med henholdsvis det danske 1863 reglement (og evt. andre danske reglementer) og med en lille amerikansk “dril book” som blev brugt af Wisconsin enheder i den første del af krigen.

———–

Og så får jeg et eksemplar af “Handbook for the school of musketry” af Brett Gibbons hjem.
Indholdet er baseret på den britiske hærs skydeuddannelse og er derfor IKKE et udtryk for hvordan amerikanerne blev uddannet i at skyde under borgerkrigen.
(for det blev de ikke, ud over hvordan man lader geværet)
Men vil man forstå hvordan man rent faktisk skyder med forladegeværer på afstande ud over 100m, så er dette en god lille bog. (har den allerede selv)